Всё о кредитовании жилья на Украине: ипотека, кредит на жилье, ипотечный кредит

Всё о кредитовании жилья на Украине

 
Главная
Новости
Законодательство
Банки
Сравнение
Кредитные калькуляторы
Партнеры

Доска объявлений

Поиск недвижимости:

Операция:
Объект:
Город:


 
10:40 2018-03-02  Новобудови vs вторинка: 5 факторів на користь будь-якого виду
Увеличить

Вибрати й купити житлову нерухомість – справа відповідальна і непроста, особливо для тих, хто не може визначитися, зробити це на первинному або на вторинному ринку. Кожен варіант має переваги.
Ірина Романова, відомий блогер і таємний покупець, вже встигла особисто оглянути десятки житлових комплексів у Києві й області та регулярно складає рейтинг новобудов столиці. Деякі важливі поради інвесторам від пані Романової можна прочитати в блозі "Де в Києві жити добре?"
Інвестування в новобудову
Купівля квартири на ринку первинної нерухомості має такі переваги:
Можливість придбання в розстрочку. Забудовники пропонують інвесторам внесення оплати по частинах, часто без першого внеску.
Пристойні сусіди. У будинках старого житлового фонду набагато частіше зустрічаються асоціальні та маргінальні особистості, ніж у новобудовах.
Усе нове. Труби, проводка, санвузли, ліфти, оздоблення під'їздів – все це нове, справне та створює загальне позитивне враження про житло.
Енергоефективність. Більшість забудовників здають новобудови з утепленням, що покращує мікроклімат у квартирі та зменшує витрати на її утримання. Горизонтальна система опалення дозволяє встановити індивідуальний лічильник і оплачувати тільки "своє" тепло.
Ліквідність. У разі придбання нової квартири ймовірність повернення вкладених грошей у повному обсязі є вищою, ніж під час придбання нерухомості на вторинному ринку.
Купівля житла на вторинному ринку
Квартири старого житлового фонду теж мають свої переваги:
Оперативне заселення. Основна перевага вторинки полягає в тому, що можна не чекати, коли будинок буде введено в експлуатацію, а відразу ж в'їхати в квартиру. Після підписання договору купівлі-продажу новий власник вже має право розпоряджатися майном.
Менше ризиків. На первинному ринку завжди можна потрапити на новобудову, яку так і не буде завершено, тоді як на вторинному ринку таких ризиків немає. А ось з властивими для старого житлового фонду ризиками допоможе розібратися досвідчений юрист.
Облаштований мікрорайон. Старі будинки розташовуються у житлових масивах, які вже повністю обросли своєю інфраструктурою. Можна відразу оцінити, підходить вона, чи ні.
Можливість не робити ремонт. Новобудов з квартирами, що мають повне оздоблення, здають мало, тоді як на вторинному ринку не є проблемою знайти нерухомість з непоганим ремонтом у житловому стані. Досить перевезти меблі – можна заселятися.
Відсутність шуму від сусідів. У новому будинку ще тривалий час після здачі чути перфоратор або дриль, на вторинному ринку ризик отримати сусідів з ремонтом в активній стадії – набагато нижчий.
Є ще один варіант придбання квартири на вторинному ринку – в новому житловому фонді. Він поєднує переваги новобудов і старих будинків. Покупець виграє від того, що будівля вже є побудованою, до того ж на нерухомість оформлено право власності. Але цей варіант має і недолік – висока вартість квадратного метра.

Источник: https://24tv.ua/



  :: Коментарии ::

:: Добавить комментарий ::
Ваше имя:
Текст:
Код: Введите этот защитный код

Новости на дату:

апрель2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 2728
29 30          
          

©2006- 2024 - KreditNaDom.info

Недвижимость Украина Киев Винница Луцк Днепропетровск Кривой Рог Донецк Мариуполь Житомир Ужгород Запорожье Мелитополь Бердянск Ивано-Франковск Обухов Бровары Борисполь Фастов Кировоград Симферополь Севастополь Евпатория Ялта Феодосия Керч Луганск Львов Дрогобыч Николаев Одесса Полтава Ровно Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Умань Чернигов Черновцы