Всё о кредитовании жилья на Украине: ипотека, кредит на жилье, ипотечный кредит

Всё о кредитовании жилья на Украине

 
Главная
Новости
Законодательство
Банки
Сравнение
Кредитные калькуляторы
Партнеры

Доска объявлений

Поиск недвижимости:

Операция:
Объект:
Город:


 
16:28 2018-03-12  Як вибрати дачний будинок?
Увеличить

Дачний будинок за своїм призначенням відрізняється, як правило, від постійного місця свого проживання, тим, що в ньому люди живуть не цілий рік, а тільки в теплу пору. Або приїжджають на дачну ділянку у вихідні або святкові дні.
У процесі будівництва будинку самостійно, покладаючись тільки на свої сили, необхідно уважно враховувати деякі особливості. Для початку, необхідно добре спланувати майбутню будівлю, яка буде відповідати всім вашим вимогам.
Зазвичай ніяких надмірностей в цьому випадку не допускається. Просторий хол, ванна кімната та інші принади життя тут опускаються. Найкраще на цю роль підходить деревина. Можете сміливо скористатися брусом, це відмінний варіант. Його додаткові переваги полягають в невеликому бюджеті на будівництво дачного будиночка. Екологічна чистота матеріалу (натуральна деревина). Висока швидкість зведення споруди.
До такого будиночка легко зробити прибудову у вигляді веранди. Її можна використовувати для чаювання, пауз під час роботи і просто як додаткове приміщення для пасивного відпочинку. У випадку з будівництвом з бруса, веранда виконується з такого ж будівельного матеріалу. Це дозволить витримати архітектуру в єдиному стилі і зробити будинок більш комфортним при експлуатації. Якщо ви хочете, щоб приватне житло поєднувало в собі і місце постійного проживання і сам комфорт дачного будинку, задумайтеся про будівництво власного заміського котеджу для всієї своєї дружної сім'ї.
Приділіть велику увагу вибору земельної ділянки, адже від неї багато в чому залежить термін служби споруди. Та й вам на території має бути максимально комфортно. Бажано, щоб по близькості не було автомобільної траси. Ось її негативні особливості: шум і вихлопні гази. Якщо з першим недоліком ще можна якось миритися, то другий по-справжньому дуже шкідливий. Вихлопна суміш шкідлива для людського здоров'я наявністю у своєму складі важких металів. Вони осідають в легенях, а також вбираються в землю, знижуючи цінність врожаю вирощеного на присадибній ділянці. Намагайтеся вибрати місце для споруди котеджу далеко від автомобільної траси.
Також при виборі місця майбутнього проживання необхідно враховувати віддаленість від міста. Особливо це важливо для тих, хто в ньому працює. Дорога до роботи і назад не повинна займати занадто багато часу.

Источник: http://poradnyk.com



  :: Коментарии ::

:: Добавить комментарий ::
Ваше имя:
Текст:
Код: Введите этот защитный код

Новости на дату:

апрель2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 2627 28
29 30          
          

©2006- 2024 - KreditNaDom.info

Недвижимость Украина Киев Винница Луцк Днепропетровск Кривой Рог Донецк Мариуполь Житомир Ужгород Запорожье Мелитополь Бердянск Ивано-Франковск Обухов Бровары Борисполь Фастов Кировоград Симферополь Севастополь Евпатория Ялта Феодосия Керч Луганск Львов Дрогобыч Николаев Одесса Полтава Ровно Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Умань Чернигов Черновцы